Brook Preloader

Boek: Wat als ik vlieg?

“There is freedom waiting for you, On the breezes of the sky, And you ask

Faalangst en de neerwaartse spiraal

Ken je dat gevoel? Dat gevoel in je buik, je ademhaling zit hoog, je voelt je hart in je keel. Die trillende handen zijn zo vervelend. Of wakker liggen en maar niet in slaap kunnen vallen door alle doemscenario’s die door je hoofd spoken. Het liefst zou je willen de situatie willen vermijden en misschien denk je al aan uitvluchten om er niet aan te hoeven beginnen.

Net als in de quote hierboven ben je bezig met “Wat als ik val?”, in plaats van “Wat als ik vlieg?” en komt daarmee terecht in de neerwaartse spiraal van zelf-sabotage die je leven flink in de weg staat.

Het is allemaal zo vermoeiend en gewoonweg ongezond!

Momo en “Wat als ik vlieg?”

Faalangst is een veelkoppig monster. Ik weet dat omdat ik sinds mijn jeugd al rondloop met mijn monster. Met vallen en opstaan heb ik Momo (zoals ik hem noem) leren temmen. Zodanig dat ik nu kan zeggen dat omgaan met faalangst mijn superpower is. Dat gun ik jou ook.

Het was een lange weg met vallen en opstaan, trainingen en (soms ook ongevraagde tips) van diverse professionals en vanuit mijn persoonlijke netwerk. Ik deel het allemaal!

Mijn doelstellingen

Wat als ik vlieg heb ik geschreven vanuit twee doelstellingen:

De eerste is om anderen en wellicht jou te helpen ook op het juiste pad te zetten naar omgaan met faalangst. Om jou alle adviezen en tips te geven die mij hebben geholpen om mijn monster te temmen en hem niet langer de ruimte te geven mij in de weg te staan om mijn talenten te benutten en de dingen te doen die ik wil doen.

De tweede reden is het onnodige taboe op faalangst doorbreken. Door erover te praten help je jezelf. Je haalt daarmee de druk van de ketel. Tegelijkertijd kun je een ander ermee help. Ik heb flink wat reacties van herkenning gekregen wanneer ik deelde dat ik last had van faalangst. Niet raar, want we leven in een tijd die veel van ons vraagt. Je hoeft maar een social media app te openen en de reclames en foto’s van anderen met verhalen van succes vliegen je om de oren, net als de oordelen die ongezouten gedeeld worden.

Vind je het ook tijd om het roer om te gooien? Dan is “Wat als ik vlieg” voor jou geschreven. Ik ben graag je “reisbuddy” op dit pad.

Wat en voor wie

In het boek deel ik met je hoe je:

  • faalangst kunt herkennen en erkennen
  • kunt Identificeren waar jouw faalangst vandaan komt
  • nieuwe denkkaders ontwikkelt
  • doelen stelt die je niet overweldigen
  • weerbaarheid opbouwt
  • zelfvertrouwen ontwikkelt
  • successen viert

En dat is maar een greep uit wat aan bod komt. Dit boek is voor iedereen die worstelt met faalangst, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensfase. Of je nu een student bent die vecht tegen examenangst, een professional die worstelt met werk gerelateerde stress, of gewoon iemand die op zoek is naar manieren om met meer vertrouwen in het leven te staan, in “Wat als ik vlieg?” biedt ik jou de waardevolle inzichten en strategieën, die mij hebben geholpen van een leven waarin faalangst m’n leven bepaalde naar een “Fear Less” leven waarin angst mij leven niet meer beheerst.

Een “Fear Less” leven

Dit boek is niet alleen bedoeld om je te helpen faalangst om te gaan, maar ook om je aan te moedigen om je te zijn wie je wil zijn, je talenten te benutten en een “Fear Less” leven voor jezelf te creëeren. Door de principes en technieken in dit boek toe te passen, zul je ontdekken dat faalangst je niet langer tegenhoudt de dingen te doen die je wil doen, maar eerder een “superpower” die jou helpt naar groei en succes.

De eerste 25 mensen die zich aanmelden ontvangen het ebook gratis.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en voor je het weet zet jij je eerste stappen naar een Fear Less leven!

boek-bg

WAT ALS IK VLIEG?

De eerste 25 mensen, die zich aanmelden, krijgen de Pdf gratis in hun inbox wanneer het boek beschikbaar is.

Ook zo'n hekel aan spam? Lees de privacy policy voor meer informatie