Brook Preloader

Werk met Ve

Fear Less buddymet Ve

Voor extra support

Ik ben graag jouw buddy op de reis naar een FearLess leven door middel van de 30 Dagen Fear Less Challenge, het boek en de Fear Less Academy. Het kan zo zijn, dat je wat extra support en advies kunt gebruiken en daarom werk ik ook via een-op-een gesprekken via video-call. Mocht je dit wat lijken dan beginnen we met een gratis kennismakingsgesprek om daarna te bepalen of je mij als buddy wil op jouw reis en voor hoe lang.

Workshop op maat

Of het nou leerlingen, studenten, of werknemers zijn als jij denkt dat ze geholpen zijn met een interactieve workshop die gebaseerd is op het Fear Less© model en gericht is op het vergroten van zelfvertrouwen, het herkennen en ombuigen van de oorzaken van faalangst en/of het leren omgaan met faalangst, dan is het tijd om contact met mij op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Er is geen “one size fits all”, dus de workshop is maatwerk afgestemd op de groep voor wie de workshop bedoeld is.

Fear Less workshop
ve als spreker

Het verhaal achter Fear Less

Vanuit jarenlange ervaring met faalangst en door zelf de lange weg bewandeld te hebben naar een leven wat niet bepaald wordt door faalangst, heb ik een diepgaand begrip voor de uitdagingen die mensen ervaren bij het overwinnen van faalangst. Daaruit is het Fear Less© model voortgekomen. Mijn missie is dan ook om aan de hand van het delen van mijn eigen verhaal en ervaring via dit model anderen te helpen deze angsten te begrijpen en te overwinnen, zodat zij hun volledige potentieel kunnen bereiken en zich niet langer laten weerhouden van het benutten van hun talenten.