Brook Preloader

FearLess© Academy (coming soon)

coming-soon

Vanuit de gedachte, “wat ik kan, kan een ander ook” geloof ik dat iedereen het potentieel heeft om dromen om te zetten in realiteit, ongeacht de angsten die hen nu nog tegenhouden. Daarom werk ik nu met een klein team hard aan de Fear Less© Academy! Het wordt een online community en trainingsplatform die zich richt op empowerment door middel van gespecialiseerde trainingen en ondersteuning. Er zal niet alleen aandacht besteed worden aan het omgaan met faalangst, maar ook het groeien van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van talenten op verschillende gebieden.

Het omgaan met Faalangst volgt de Fear Less methode die gebaseerd is op de stappen. We beginnen onderaan in het model en bouwen stap voor stap op naar een leven waarin faalangst niet langer een belemmering vormt.

  • Stap 1: Face Your Fears / Confronteer Je Angsten
  • Stap 2: Evaluate the Evidence / Evalueer het Bewijs
  • Stap 3: Accept and Adapt / Accepteer en Pas Aan
  • Stap 4: Reframe Negative Thoughts / Herkader Negatieve Gedachten
  • Stap 5: Learn and Grow / Leer en Groei
  • Stap 6: Embrace Failure / Omarm Falen
  • Stap 7: Seek Support / Zoek Ondersteuning
  • Stap 8: Set Boundaries / Stel Grenzen
Het Fear Less Model

Maar daar laten we het niet bij. Bij de Fear Less© Academy richten we ons op het bouwen van een sterke basis van zelfvertrouwen en het bieden van de gereedschappen die nodig zijn om niet alleen te overleven, maar te floreren. Ook in een professionele context.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Dat kan! We zijn net begonnen met het bouwen, en we zullen onze tijd nemen om er iets waardevols van te maken. Daarom duurt het nog even voordat de Fear Less© Academy live is, maar als jij hieronder jouw gegevens achterlaat dan landen updates automatisch in jouw inbox.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kan dat uiteraard hier.

FearLess Academy

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Updates over en de uiteindelijke launch van de Fear Less© Academy landen dan automatisch in jouw inbox.

Ook zo'n hekel aan spam? Lees de privacy policy voor meer informatie